Wat te doen bij het Corona - Covid 19 Virus.

Wat te doen bij het Corona - Covid 19 Virus.
13
maart

Wat te doen als er evenementen af worden gelast of de bioscoop is dicht is. Jij je verjaardag niet kunt vieren want de afmeldingen blijven maar binnen stromen? Ik heb een fantastisch idee, ga eens ansichtkaarten schrijven. Ze kosten bij maar 0.45-0.50, en er zijn ook wat duurdere. Je schrijft je vrienden / familie gezellig een kaartje. Want van vrolijke post word je altijd blij. Ik schrijf zelf veel ansicht- en wenskaarten (en brieven), maar ik vind het ontvangen ervan ook super leuk. Gewoon een mooie, lieve, leuke of heel ondeugende kaart zodat je onwijs kunt lachen. Hoe hilarisch is het als je de post openmaakt en je ligt in een deuk. 

Geen vrienden of familie, nou dan kun je ook besluiten om je aan te sluiten bij postcrossing.com. Dit is een onwijs leuke manier van post ontvangen en verzenden van over de hele wereld. Je kunt je bij postcrossing inschrijven en op hun site staat de complete uitleg van hoe het werkt, en het inschrijven is gratis. De enige kosten die je hebt is het kaartje en een postzegel. Bij postcrossing.com stuurt men in principe alleen ansichtkaarten. 

Ook kun je, je aanmelden op FaceBook bij Postmaatjes. Neem daar eens een kijkje. Je kunt dan iemand onwijs blij maken met jou toegezonden Ansicht- of wenskaart. 

Ik heb het schrijfvirus al een hele poos te pakken, en dit virus geeft alleen maar positiviteit. Dus wat let je om ook eens de pen weer op te pakken. En voor iedereen die al schrijft: "Gezellig hè"!

Ook met het Corona virus ben je welkom in mijn winkeltje. Ik poets wat af hoor :). De deurklinken, het pinautomaatje, de toonbank. Alles om veilig maar vooral Gezellig te kunnen neuzen!. 

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Wat te doen bij het Corona - Covid 19 Virus.
Wat te doen bij het Corona - Covid 19 Virus.

door Angela Rovers - 13 maart

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december

Nieuwe aanwinst in de winkel
Nieuwe aanwinst in de winkel

door Angela Rovers - 15 november