Even een gezellig berichtje

Even een gezellig berichtje
14
april

Druk bezig om de web-shop in orde en op orde te brengen. Ik als computer nitwit heb er wat moeite mee. Vandaar dat er nog niet zoveel op staat. En dan komen er elke dag ook nog pakkettjes binnen die uitgepakt mogen worden, en natuurlijk weer op de foto gezet dienen te worden. Cadeautjes en nogal uiteenlopend. Zo moet er een tabje sierraden gemaakt worden, want ik heb ringetjes, armbandjes, enkelbandjes, hand en voetsieraden. Leuk maar hoe krijg ik die in hemelsnaam netjes op de foto? Ook weer een hele lading ansichtkaarten van over de hele wereld. Want het is echt,  geloof mij "echte post is zoveel leuker". Hier even waarom echte post zoveel leuker is. Ontzettend leuk om ansichtkaartjes en wenskaartjes schrijven, maar ook erg leuk om te krijgen. 

Verder zijn er leuke schrijfblokken, notitieblokjes, fotoframes, gebedsvlaggetjes, sierhangers, bladwijzers, kiekeboe beren, roze poedels, konijntjes, sleutelhangers, telefoonhangers, portemonneetjes in alle kleuren, hippe shawls.... Ook de fysieke winkel aan de dorpsstraat wil ik zo snel mogelijk op orde hebben. Dan kun je even een kopje koffie of thee komen drinken en als je wilt in het winkeltje rond snuffelen. Ik laat jullie weten als het zover is. 

 

Heb je een verjaardag en er word om geld gevragen, zoek iets kleins erbij zodat het wat leuker geeft. Geef het met een mooie, grappige ansichtkaart en laat dit mooi inpakken. Of stop het in een van onze papieren fotoslingers met persoonlijke fotootjes of tekstjes erin. Maar je zou ook kunnen kiezen voor een grappige thee diffuser, of een tekst plankje. Ook hebben we in de winkel broodplanken in vorm of recht, vervaardigd in de Oekraïne van hele mooie kwaliteit. 

Ik wil jullie ook even voorstellen aan mijn hondje Takkie. Een eigewijze teckel met een leuk koppie. Is er niets aan de hand, Takkie blaft toch :)

IMG_0311

 

Reacties

 • Danielle Eggermont

  7 juni 2019

  Hey dag Angela , ik neem alvast een kijkje . De vogeltjes ,ieder met hun eigen lied vind ik zoooo schattig . En bedankt voor alweer een lieve kaart en dat je met je drukke bezigheden nog tijd hebt gemaakt voor mij !!
  tot gauw want ik word klant hoor !
  liefs Daniëlle

  Angela Rovers

  7 juni 2019

  Hoi Daniëlle, wat gezellig dat je een berichtje achter laat!! Tuurlijk kaartjes schrijven, hihihihi dat blijft toch een "verslaving", maar wel een hele leuke. De vogeltjes zijn inderdaad leuk, grinnik ik heb een heel bos vol :)

  Nathalie van der Burg

  28 december 2019

  Vandaag mijn eerste bestelling binnengekregen en ik ben er ontzettend blij mee. Ook bedankt voor het extraatje Angela en ik zal in de toekomst vast en zeker nog eens bij je bestellen!
  Vele groetjes, Nathalie

  Angela Rovers

  29 december 2019

  Super leuk ook dat ik een bestelling mocht ontvangen. Blij dat het goed is aangekomen en dat je er ook nog blij mee bent, hihihi. Ik hoop tot de volgende keer! Groetjes, Angela

Reageren

Laatste blog artikelen

Halloooo..... Gezellig is open!
Halloooo..... Gezellig is open!

door Angela Rovers - 6 mei

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

door Angela Rovers - 20 januari

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december