Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
20
januari

Tja daar zit je dan met al je ansichtkaarten, wenskaarten, kerstkaarten, cadeautjes, tasjes, vaasjes, sleutelhangers...etc. Het is zo ongezellig om niet open te kunnen met mijn winkeltje. Dacht voor de lock-down we investeren nog eens wat in een nieuwe kast, waar nog meer nieuwe dingen in kunnen. Tja en toen moest mijn winkeltje dicht. De hele Kerst aankleding die ik zelf zo leuk vond moest er weer uit. Ik heb er weken over gedaan om het eruit te halen, beetje depri was ik ervan. 

Maar toch besloten om er weer eens keihard voor te knokken. Dus de winkel staat op zijn kop, lading nieuwe ansichtkaarten, wenskaarten, cadeautjes, tassen, vazen, lampjes, sloffen... etc. ingekocht her en der over de wereld (levertijd is voor mij nu geen probleem ;). En ik ben er klaar voor om de winkel opnieuw in te richten, ik heb er zelfs enorm zin in. Met behulp van een lieve vriendin gaan we het eens grondig aanpakken (zij houd namelijk niet van half werk). 

Ook druk op mijn site bezig ik zit te springen als er eentje binnen komt, dus dat zegt nogal wat. Blij dat mensen mij weten te vinden en dat ze mij het gunnen. Ik heb de prijzen dan ook niet verhoogd. En ik heb geloof ik veel dingen slim ingekocht.

Nu ook weer aan het schrijven, even een berg mensen blij maken met een ansichtkaart of wenskaart. Soms een gezellig cadeautje erbij, zomaar omdat het kan. Ik word namelijk ook blij van leuke post. Rekeningen krijgen we toch al genoeg?

Ik wens jullie veel geluk en gezondheid. Zorg goed voor elkaar. 

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Halloooo..... Gezellig is open!
Halloooo..... Gezellig is open!

door Angela Rovers - 6 mei

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

door Angela Rovers - 20 januari

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december