Halloooo..... Gezellig is open!

Halloooo..... Gezellig is open!
6
mei

De maanden duurden de afgelopen tijd lang voor Gezellig en velen meer, geen klanten in de winkel, weinig Gezellig kletsen, weinig in te pakken. Gelukkig via de webshop wel wat bestellingen maar ik beken ik ben blij dat ik mijn baan als afd. secretaresse nog niet op heb gezegd. Nu betaal ik geen huur, en ik krijg vanuit mijn winkel geen salaris. Maar om het voortbestaan van Gezellig te kunnen waarborgen, moet er toch echt iets verkocht worden. 

Dus creatief nagedacht, sponsoractie met Essche-Vlaggen opgezet, die goed ontvangen is, doch helaas nog niet alle vlaggen verkocht. Reclame maken, kaartjes bij Ons Café afgegeven die ze bij de bezorgingen van maaltijden hebben gedaan (waarvoor ik enorm dankbaar ben). Toch maar weer nieuwe producten besteld, want consumenten willen graag nieuwe dingen in je winkel zien. Uit mijn comfortzone gestapt en producten gekocht die ik heel erg leuk vind, maar ja vinden mijn klanten dat ook (moeten we nog gaan zien). 

En dan mag je weer open........

Maar het is erg rustig en dat vind ik niet fijn merk ik. Mijn Die-hard klanten die komen wel, maar bij de  "ik loop effe binnen klanten" is het erg stil. Dus toch maar weer eens goed nadenken over hoe ik de mensen in mijn kleine doch propvolle winkeltje krijg en bestellingen via mijn site. 

Dus bij deze alvast, hallo allemaal: 

Open

Ik heb cadeautjes voor klein en groot, voor de kleine en grotere portemonnee. Op de website heb ik heeel veeel, maar echt heel veel ansichtkaarten en wenskaarten. Ook zijn er in mijn winkeltje heel veel wenskaarten. Dus wat let je, loop gewoon binnen, neus even rond of kijk op mijn webshop. Kijken is nog steeds gratis, maar ik weet zeker dat je er vast iets kunt vinden. 

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Halloooo..... Gezellig is open!
Halloooo..... Gezellig is open!

door Angela Rovers - 6 mei

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

door Angela Rovers - 20 januari

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december