Verruimen van mijn horizon.

Verruimen van mijn horizon.
29
december

Nou ik heb de sprong voorzichtig genomen om van mijn "normale" bestellingen eens af te wijken. En heb een aantal kettingen en oorbellen besteld. Grappig want nu ik net iets anders toevoeg aan mijn assortiment krijg ik een aantal bestellingen voor kaarten, waar ik onwijs blij mee ben. De ansichtkaarten en wenskaarten lopen nog niet storm. Ik hoop dan ook dat een ieder die een bestelling binnen heeft gekregen en er blij mee was reclame voor mij gaat maken. Want de mond op mond reclame voor mijn ansichtkaartjes en wenskaarten zijn toch de beste reclame. 

Ik heb dus nu een aantal kettingen in het assortiment en wat oorbellen. Toen ze binnen kwamen dacht ik wel Wauw daar zit wel spul tussen dat "Over The Top" is. Maar ik vind het erg mooi. En ja ik zou alles dragen. Sommige dingen dan wel als er een gelegenheid is, doch de kettingen zijn helemaal niet duur, dus het is niet erg om er een thuis te hebben die je niet dagelijks draagt. Ik snuffel her en der rond om toch dingen te bemachtigen die je niet overal tegenkomt. Inkopen doen is onwijs leuk, maar wat kost het een hoop tijd (en geld, grinnik). 

Ook mijn fysieke winkel hebben nog niet heel veel mensen gezien. Zo jammer want het is er echt gezellig. Kaarten, armbandjes, kleine cadeautjes, Waxinelicht houders, beeldjes, hangers, tassenhangers, broches je kunt het zo gek niet verzinnen (nou jawel) en het is er. En je mag mij natuurlijk altijd vragen of ik een oogje in het zeil wil houden voor een speciaal product, en dat doen soms mensen ook wat ik onwijs leuk vind om te doen. 

Ik hoop dat mijn nieuwe aanwinsten in de winkel aanslaan bij jullie. Neus gezellig rond op mijn webshop, of loop eens binnen in het winkeltje. Thee of Koffie zet ik graag. 

Voor nu ga ik even aan de slag met het bestellen van ansichtkaarten en wenskaarten, tot ziens en

Groetjes, 

Angela

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Halloooo..... Gezellig is open!
Halloooo..... Gezellig is open!

door Angela Rovers - 6 mei

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

door Angela Rovers - 20 januari

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december