Geweldig Idee

Geweldig Idee
21
mei

Vandaag kreeg ik een appje van een vriendin (Harriët) met een geweldig idee. Dit idee ga ik gebruiken met toestemming van haar. Ik bied een service aan om voor mensen die niet altijd aan verjaardagen, trouwdagen of andere jubilea denken, kaarten te gaan versturen. Dus jullie geven mij de data en adressen door en ik ga voor jullie netjes de kaarten verzorgen! Dit houd in dat ik een envelop rijkelijk ga versieren, en een toepasselijke kaart zoek. Daarin een grappig cadeautje doe en een lading confetti, want daar word iedereen blij van. Je besteld bij mij op de site, levert per mail de data, namen en adressen aan met misschien opmerkingen wat mensen leuk vinden. En ik zorg dat deze mensen een feestje in hun brievenbus krijgen. 

Erg leuk, want zo denkt men ook nog eens: Goh wat attent. En dat is het natuurlijk ook, maar je hoeft erzelf op dat moment niet aan te denken, want dat doe ik dus voor jullie. 

Ik zeg: Gezellig!! Leuk en gewoon proberen! Ja toch. Ik weet dat je een onwijs leuke reactie krijgt als je weer eens aan een geliefd persoon hebt gedacht, of aan een collega. 

 

th1

 

 

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Halloooo..... Gezellig is open!
Halloooo..... Gezellig is open!

door Angela Rovers - 6 mei

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

door Angela Rovers - 20 januari

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december