Hoe gaat het nu?

Hoe gaat het nu?
16
augustus

Hoi Allemaal, 

Ondertussen zijn we bijna 2 maanden open. Natuurlijk was starten op 22 juni het hoogte punt, maar eigenlijk ook een niet zo'n slim gekozen datum. Want vlak daarna is de vakantie gestart, en dat betekende komkommertijd ;). Deze heb ik gebruikt om de winkel nog voller te proppen. Heel veel leuke cadeautjes erbij, maar ook 2 rekken extra met hele mooi wenskaarten. De extra wenskaarten zijn van Allen Clark en Art Nouveau. De wenskaarten zijn kleurig, van mooi papier en met een vrolijk ontwerp, maar dat mag je natuurlijk zelf even komen bekijken. 

Ook de bakken met ansichtkaarten zijn weer bijgevuld. De ansichtkaarten kan ik helaas niet allemaal in de winkel hangen, daar ik nogal een enorme diversheid aan ansichtkaarten heb. Je mag mij altijd vragen of je mag snuffelen in de bakken. Er zijn ansichtkaarten van 0.45, 0.75 en 0.80 eurocent. Geloof mij je weet niet hoe blij je iemand maakt met een ansichtkaart of wenskaart. 

IMG_20190816_0005IMG_20190816_0001Verder staan er ook leuke, gekke, mooie en lieve cadeautjes. Zo zijn er de konijntjes, schaapjes, olifantjes en uiltjes. De knuffels zijn van hoge kwaliteit, leuk voor een kind, maar om in uw interieur te plaasten ook onwijs leuk. Hoogwaardige kwaliteit knuffels mag ik wel zeggen :). 

Tuurlijk zijn we ook al begonnen met de inkopen voor Halloween en Kerst. Echt maf hoor als je met zon kerstspullen in gaat kopen. Maar Halloween is echt te gek om te doen. De meest vreemde, gekke en vooral enge dingen ben ik tegen gekomen. Deze zijn ook errrughh leuk om iemand mee voor het lapje te houden. Begin oktober wil ik een halloween hoekje gaan maken. Gewoon omdat ik er zelf zo van houd. 

bloedLoop gewoon eens binnen. Snuffelen tussen de wenskaarten en cadeautjes. Niets moet en heel veel mag. Vragen staat vrij. En ik zet graag een kop koffie of thee. 

Tot snel!!

Groetjes, 

Angela

 

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Halloooo..... Gezellig is open!
Halloooo..... Gezellig is open!

door Angela Rovers - 6 mei

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

door Angela Rovers - 20 januari

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december