Nieuwe aanwinst in de winkel

Nieuwe aanwinst in de winkel
15
november

We hebben een nieuwe aanwinst op de Dorpsstraat 31. 

Mag ik jullie voorstellen: 

YvesDit is Yves, een dwergteckel van 5 jaar oud. Het is een jongen. Yves is ontzettend lief, maar ook een kleine keffert. Al moet ik zeggen dat Yves een zwaardere blaf heeft dan Takkie. Takkie en Yves zijn vaak te vinden in de winkel omdat ze dat gezellig vinden. En omdat ze enorm nieuwsgierig zijn wie er binnen is. Mocht je het niet op prijsstellen, vertel het mij dan even dan gaan ze gewoon de huiskamer in, geen probleem. 

Yves en Takkie zijn onwijs gezellig en vinden de cadeautjes zoals we nu hebben staan erg interessant. Vooral de pluche knuffels, vogeltjes met geluid, ansichtkaarten, wenskaarten, kerstkaarten, armbandjes, waxinelichthouders, speelgoed, hippe pennen, beeldjes, froezels, lipglos, geurzakjes.... etc.. als er maar op gekauwd en aan geroken kan worden. Yves is nog in training om er vanaf te blijven. 

Wil je Yves en Takkie zien, loop dan gewoon even binnen in de winkel. Ik vind het gezellig, Yves en Takkie vinden het gezellig en waarschijnlijk vind je het zelf ook heel gezellig. Tot snel

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Halloooo..... Gezellig is open!
Halloooo..... Gezellig is open!

door Angela Rovers - 6 mei

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

door Angela Rovers - 20 januari

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december