Ook Paps vind echte post veel leuker.

Ook Paps vind echte post veel leuker.
10
mei

Drie maal in de week ga ik naar mijn vader in het verpleeghuis waar hij sinds 1 jaar woont. Ook mijn vader vind echte post veeeel leuker. Als ik hem vergeet te schrijven dan krijg ik altijd de opmerking: "Hé ik heb helemaal geen post gehad van de week". Daarom probeer ik zeker een keer in de week een leuke kaart te sturen met op de achterzijde een raadsel of mop. De kaarten worden ook altijd opgehangen, dus na een aantal weken was het prikbord vol en zijn we verder gegaan op zijn deur. Tja wat doe je als die ook vol raakt, dan ga je verder op de kast :). Gezellig hoor als je in bed ligt en een kleurrijke kast kunt bekijken. 

KastDus zo wordt mijn vader wakker in de ochtend. Er kan niet veel meer bij. Maar dan gaan we verder met ansichtkaarten op de voorkant. Er mag ook geen een ansichtkaartje weggegooid worden, deze bewaard hij dan. 

Ja mijn vader is een fan van "echte post". 

papDit is dus mijn paps. 

Reacties

 • Bettina Pents

  4 maart 2021

  Wat een leuk stukje. Ik zou bijna zeggen geef het adres stuur ik hem ook post

  • Angela Rovers

   4 maart 2021

   @Bettina Pents: Nou wat leuk, hihihihi:
   Het Wereldhuis
   Afd. Zonnesteen - Kmr. 319
   Giel Rovers
   Achterbergstraat 18
   5281 AB Boxtel
   Wat onwijs lief van je.
   Groetjes,
   Angela

  Bettina Van zanten

  4 maart 2021

  Er gaat post naar hem toe. Leuk!

Reageren

Laatste blog artikelen

Halloooo..... Gezellig is open!
Halloooo..... Gezellig is open!

door Angela Rovers - 6 mei

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

door Angela Rovers - 20 januari

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december