Verhoging Ansichtkaarten van 0.45 naar 0.50

Verhoging Ansichtkaarten van 0.45 naar 0.50
12
oktober
schrikken
Let op:
 
De kaarten van Euro 0.45 gaan per 1 januari verhoogd worden naar Euro 0.50. Helaas is de inkoop en verzending van mijn leveranciers per 1 januari behoorlijk verhoogd t.o.z. van mijn verkoopprijs, dus ben ik helaas genoodzaakt deze verhoging door te voeren. Excuses voor het ongemak.
 
Heb je nog kaarten nodig raad ik je aan deze voor 30 december te bestellen.

Reacties

Reageren

Laatste blog artikelen

Halloooo..... Gezellig is open!
Halloooo..... Gezellig is open!

door Angela Rovers - 6 mei

Hoe lang gaat die lock-down nog duren??
Hoe lang gaat die lock-down nog duren??

door Angela Rovers - 20 januari

Verruimen van mijn horizon.
Verruimen van mijn horizon.

door Angela Rovers - 29 december